Телевизия “Планета” изненада Роксана за рождения й ден като я покани да бъде гост на зрителите в “Автограф”, с първо интервю след раждането на нейния син.

Срещнахме певицата много щастлива и нетърпелива, в очакване на някаква специална изненада от страна на нейния съпруг Александър.

“Не знам какво е замислил. Единственото, което знам е, че трябва да се облека, да се гримирам и да съм хубава. Нищо друго не ми каза. Така че след интервюто ще видим какво ще се случи.”

Роксана казва, че обича рождените си дни, защото я връщат към детските й години. Обича това, че се радва като едно малко дете на всички подаръци, които получава.

“Чувстваш се специален на този ден. Както се казва, всички ти отстъпват място. Почитателите ми също ме правят специална на този ден. Изпращат ми подаръци и винаги са се опитвали по много различни начини да ме направят щастлива.“

С течение на годините певицата казва, че се чувства помъдряла. С всяка изминала година животът я изморява и вече вижда неща, които преди не ги е виждала, не им е обръщала внимание и не са били толкова значими за нея.

“Аз съм човек, който винаги се опитва с лекота да реши проблем, с усмивка да стопли отношения с даден човек например, ако е имало кавга. Но сега с годините като че ли започнаха да ми правят впечатление разни неща. Кой ме наранява, кой не ме наранява, кой умишлено го прави, кой ми е приятел, кой не е... отдръпнах се от лицемерните хора около мен. Преди не го правех. Виждах, че са лицемерни, че говорят зад гърба ми, че ми завиждат, но контактувах с тях, исках да съм в тяхната компания. Сега не е така. Затова сега, когато някой ме предаде, се чувствам зле. Станах на 32 години и гордо мога да кажа, че никога не съм предала приятел в живота си.”

Певицата споделя пред водещата Галя Димитрова за трепетите и вълненията, които е имала покрай раждането на сина си Александър.

“Като един по-зрял човек вече мога да кажа, че най-трудно в този живот се гледа човек. И трябва да сме много внимателни в отглеждането на едно дете – и за възпитанието, и държанието му. Дидко, първият ми син, е едно прекрасно и възпитано дете. Надявам се и Александър да бъде същия. А ние ще се опитаме да му дадем най-доброто възпитание.”

Въпреки скорошното раждане, Роксана много бързо се завърна на концертната сцена. В момента подготвя три парчета, с които да зарадва нетърпеливите си почитатели. Първото от тях, което ще се появи до две-три седмици, е кючек. Има записан и фючъринг с неин любим изпълнител от “Пайнер”.


“Подготвям и една уникална балада, в която съм влюбена. Написала съм я по истински случай, буквално за един час, при последното ми гостуване в Белгия. Запознах се с едно момиче, което носи моето име Антоанета. Станахме много близки, разказа ми историята си набързо и се оказа, че е едно от страдащите момичета в целия свят, от любов, разбира се. Но е много силно и прекрасно момиче и аз реших да посветя тази балада на него”, казва още Роксана в “Автограф”.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Роксана с пожелание за семейно щастие и любов, както и още много хубави песни!