Роксана е от изпълнителите, които държат близка връзка с почитателите си.

Певицата редовно общува с тях в официалната си страница във Facebook, като неведнъж е успявала да ги заинтригува с интересни игри и възможност да са част от професионалния й свят. Тази есен Роксана отправи поредното си предизвикателство към меломаните, пише planeta.tv.

“Приятели ето и поредното предизвикателство от мен за вас , което нарекох “Като две капки вода “. Искам да влезете в ролята на Роксана и Силвър, и да направите ваше собствено видео към новата ми песен. Най-артистичните от Вас момче и момиче ще участват в следващия ми проект. Вашите предложения очаквам да споделяте само и единствено в моята официална страница, Роксана ( Official )”, разкрива певицата в социалната мрежа.

Тези от Вас, които искат да се присъединят към играта могат да го направят в срок до 18 декември 2015, а до тогава може да споделяте вашите клипчета, които сте създали с желание и от сърце, дори те да не са професионално изработени. В края на играта Роксана ще обяви най-добре справилите се със задачата момче и момиче, и ще ги покани лично да участват във следващия й видеоклип.

Певицата е много щастлива, че “Петък, събота, неделя” се прие много добре от публиката и натрупа сериозна гледаемост в Youtube само за няколко дни след премиерата си в Planeta Official.