Роксана разкри, че когато разбрала, че е бременна, била много объркана.

Но сега, дори и в напреднала бременност, не смята да спира сценичните си изяви.

"Чувствам се добре и не искам да почивам. Подготвям концерт, ще представя нов албум и ще направя сватба" - категорична е хитовата певица.

Фолк звездата вече е разговаряла с музикантите, с които ще излезе на живо на сцената на големия си концерт - към края на май, за който сподели подробности пред водещата Емилия Стоянова.

Броени дни преди да стане майка за втори път, Роксана ще вдигне пищна сватба и естествено ще спази традициите на своя край.



Певицата не спести суперлативи за колегите си, които много цени, сред тях Софи Маринова, Азис, Преслава, Джена и други и сподели: "Обичам Преслава. Джена ми е като сестра, давала ми е съвети в най-трудните моменти".

Тя беше безпощадна в коментарите се за пошлостта в клиповете и песните на някои изпълнители и категорично заяви, че публиката определя в каква посока ще се движи жанрът с това което гледа, харесва и потребява.

Редом до нея по време на интервюто в "Открит микрофон" на Signal.bg. бе и половинката ѝ Александър, който вече очаква с нетърпение първия си син.