Роксана разкри подробности за най-новата си песен и видеоклип, които ще бъдат промотирани в началото на април. Певицата вече е готова с проекта и е благодарна на целия екип, с който го е реализирала.

"Има ли желаещи за Селфи? Убедена съм, че има и, когато се срещнем, ще си нащракаме много такива, но под звуците на чисто новата ми песен, която озаглавих именно "СЕЛФИ" - разкри тя във фейсбук профила си и допълни още:

"Селфи" е авторска песен, по музика и аранжимент на един от най-добрите композитори в попфолк жанра - Йорданчо Василковски-Оцко. За пръв път работя с него и съм страшно доволна от крайния резултат. Той е невероятен професионалист и страхотен човек, възхитена съм от неговия работохолизъм, който определено заразява. За текста за пореден път се оставих в ръцете на жената хит - Мариета Ангелова, която написа нещо страхотно за мен. Текстът е закачлив и шеговит, но носи и послание, особено към нежната половина от човечеството".

Изпълнителката провокира любопитството на меломаните като за пореден път включи свои почитатели във видеоклип.

"Място на снимките този път беше красивият наш дунавски град Русе. Под строго дирижираната палка на моя любим режисьор Йордан Петков, заснехме уникални кадри. Когато излезе видеото, в началото на април месец, ще разберете за какво говоря. Не издавам нищо, за да ви е интересно. Ще споделя само, че до сега не сте ме виждали така ..." - обясни тя.



За косите Роксана се остави в ръцете на Емилио Стефано, а гримът е дело на Джулия Ангелова. Стилист на лентата е Стоян Апостолов-Стоянски, за когото певицата казва: "Отново ме накара да се почувствам като истинска звезда, като тотално промени стила ми в този видео клип".

Изпълнителката не пропусна да благодари на феновете си, които взеха участие в предстоящия видеоклип и се обърна към тях:

"На всички мои почитатели от Русе благодаря, че станаха част от новия ми музикален проект и прекарахме няколко страхотни часа заедно. Не може да си представите колко положително ме заредихте и направихте деня ми още по-прекрасен. Имаше много емоции, шеги, смях, въобще настроението беше фул макс. За да има смисъл целият клип и да се върже с текста на парчето, във видеото има и красиво мъжко участие. Но всичко ще видите и чуете скоро..."

Фолк звездата подчертава, че публиката я мотивира да работи упорито и с желание.

"Щастлива съм, когато правя музика, когато снимам нов клип, но още по-щастлива съм, когато знам, че ме обичате много и с нетърпение очаквате всяка моя следваща песен. Благодаря ви от сърце. По-чиста любов от вашата едва ли има, благодаря ви,че ви имам" - казва тя, пише signal.bg.