Тази седмица Роксана си спомня за първите си изяви на музикалната сцена в рубриката “От моето детство”.

Певицата споделя със зрителите на телевизия “Планета” няколко колоритни истории, които никога няма да забрави:

“В първи или втори клас, не си спомням точно, участвах в един концерт в град Враца. В него бяха включени деца с различни таланти. От вълнение няколко дни преди концерта не можех да спя. На сцената излязох заедно с брат ми Радо. Трябваше да изпеем в дует песента “Когато бях овчарче”. Когато дойде моя ред запях и спрях, защото забравих текста. И така три пъти.

Една възрастна жена от публиката стана и извика: “Това дете, ако обича, да слезе от сцената и да се прибере зад кулисите!” Аз бях първата санкционирана от този концерт и изгонена. Като се прибрах вкъщи, разказах на родителите си какво се случи. И докато им раказвах, толкова преживях отново всичко, че вдигнах температура 39 градуса”, споделя Роксана и не крие, че това е един от най-тежките ѝ моменти като изпълнител.

Разбира се, има и други забавни моменти, които бележат творческия ѝ път, а едно от първите ѝ участия с оркестър, когато е била на 13 години, също ще остане паметно за нея, защото въобще не е успяла да запее на сцената от притеснение. Като допълнение на тази история певицата споделя, че и до днес много се вълнува, когато ѝ предстои голяма сценична изява:

“Сърцето ми бие лудо, ръцете ми треперят докато изляза на сцената и след това, докато се поклоня и вляза зад кулисите, чак тогава ми спира притеснението”, споделя Роксана.