В средата на ноември Роксана стартира една нова игра в официалната си страница във Facebook, където отправи предизвикателство към почитателите си да разкрият своята артистичност и оригиналност, като влязат в ролята на нея и Силвър от проекта “Петък, събота, неделя” и създадат свое видео.

Многобройни бяха предложенията на феновете на певицата, която през изминалия уикенд разкри кои са печелившите.

“С предизвикателството “Като две капки вода” най-добре се справиха малките сладури Румяна Димитрова на 8 годинки и Митко Димитров на 10 годинки от град Елин Пелин. Наградата им е участие в мой видеоклип. Очаквайте ги и на големия екран в ефира на телевизия Планета”, сподели Роксана във Facebook и разкри каква е всъщност наградата за победителите.

Певицата благодари сърдечно на всички, които взеха участие в артистично-музикалното й предизвикателство, като отправи следното послание към тях:

“Изненадахте ме много и ме направихте много щастлива, щастлива от факта ,че успях да Ви провокирам. Успях да събудя вашата артистичност и талант, и Вие влязохте в роля. Бяхте страхотни и аз се гордея с Вас, моите почитатели, че за пореден път ми показахте вашата чиста и искрена любов. Винаги ваша Роксана, обичам Ви!”.