Роксана ще участва в игрален филм, в който ще играе главната роля. В момента сценарият се пише и най-вероятно до средата на юни ще е готов.

"Това ще е игрален филм, който си прилича много с "Бодигард" на Уитни Хюстън, но в същото време историята е доста различна от тази на Уитни. Вече имах възможност да прочета няколко страници от сценария и смея да кажа, че този филм ще спечели много фенове не само у нас, а и в чужбина. Притеснявам се малко, защото никога не съм се изявявала като актриса, но съм сигурна, че ще се справя и с това предизвикателство. Ще дам всичко от себе си, защото това е друга моя мечта от дете и е на път да стане реалност.", разказва Роксана в предаването "Автограф".

Сценарият е поверен на Николай Генчев - син на големия български режисьор и актьор Максим Генчев- Махо. Една от актрисите, с които изпълнителката ще си партнира, е Вили Марковска, позната на българската публика от хитовия сериал "Столичани в повече", пише signal.bg. Тя ще играе ролята на сестрата на възлюбения на Роксана.

Певицата споделя, че предстои кастинг за главната мъжка роля, но тя вече се е спряла твърдо на Фахрадин Фахрадинов и много държи да е той. Фахрадин е познат на феновете със култовата си роля на Явор в сериала "Забранена любов".

"За този филм трябва да благодаря на една млада 30-годишна дама, която просто не иска името й да бъде споменавано в медийното пространство. Прави това за мен, защото много ме харесва като певица и ми се възхищава още от участието ми в "Гласът на България". Тя е много добър човек, в началото не вярвах, но когато започнаха да се случват нещата и я опознах, разбрах колко чист и добър човек е. Пожелавам на всеки да среща такива добри и позитивни хора в живота си" - допълва певицата.

Изпълнителката на "Мъж за милиони" обещава на феновете си не по-малко ефектен клип към баладата "За всеки има ангел". Роксана работи усилено и вече има четири нови песни, едната е дует с нейна колежка, за която казва, че е най-добрата й приятелка, но запази името й в тайна.

"Работя усилено и както е тръгнало на 4 октомври - тогава имам рожден ден, ще е промоцията на дебютния ми албум. Благодаря за тази обич и подкрепа на моите фенове. Обещавам, че няма да ги разочаровам. Бъдете по-усмихнати, по-позитивни, казвайте си само мили неща, защото това е формулата да живеем в една по-добра и спокойна страна" - пожела на всички певицата.