Рожденик във вчерашния ден бе големият син на Роксана, Даниел, а това бе повод певицата да отправи емоционално послание към своето пораснало момче в социалната мрежа:

“Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. Да го разпознаеш, когато го видиш. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш“, пожела му изпълнителката.

Веднага след тези мили думи последваха и много честитки за Даниел от феновете на певицата. Те вече познават момчето от видеоклипа към песента “За тебе, Бебе”, а наскоро тийнеджърът призна в национален ефир, че е щастлив да има майка като Роксана. Като част от риалити формата “Смени жената“ певицата отново показа, че е всеотдаен човек, който никога няма да остави семейството си.

“Родила съм се много благодарен човек и благодаря на родителите си, че са ме създали такава. В нито един момент не мога да забравя откъде съм тръгнала. Помагам на хора, които дори не познавам. Започнала съм да работя 13-годишна. Почти съм нямала детство. Докато приятелките ми играеха на народна топка отвън и си разменяха кукли, аз вече бях пораснало момиче, което се грижеше за семейството. Затова се опитвам на моите деца да дам абсолютно всичко и да си имат само своите детски грижи“, споделя Роксана в интервю за в-к “Шоу“.

Тя не крие, че е от малка взема решенията в живота си сама, не очаква подкрепа и някой да я бута отнякъде, пише planeta.tv

“Обичам аз да съм виновна за грешките си, а не някой друг. Свикнала съм сама да си правя пътя в живота. Поради тази причина, давайки гръб на цялото си семейство, аз станах титуляр - казва Роксана и допълва - Аурата ми е на човек, който като каже нещо, много трудно може да ми се размъти водата“.