Роксана обяви изненадващо, че подновява своите концертни участия след краткото майчинство, а това ще се случи още тази събота, на 16 септември.

Първата музикална среща на певицата с изкушените от поп фолка ще бъде международна. Това стана ясно от видео, която тя сподели в официалната си страница във Facebook:

“Изключително ми е приятно, че стартирам с моите участия в Европа, а първото ще бъде в Ultra Light Club в Гент, Белгия. На 16-ти ме очаквайте, за да се забавляваме и купонясваме заедно”, казва Роксана в своето видеообръщение.

Певицата стана майка на малкия Александър на 1 август и само месец и половина след щастливото събитие се завръща при своята любима публика. Тя изглежда в страхотна форма и заредена с много положителна енергия за своето ново начало. Роксана сподели преди време, че вече е готова и с нова песен, с която ще атакува клубната сцена през новия музикален сезон. Изпълнителката е уверена, че успешно ще съчетае ролята на майка и музикалните си ангажименти, защото се радва на безрезервната подкрепа на своя съпруг Александър и цялото си семейство.