Роксана, която бе сред участничките в конкурса "Стани попфолк звезда", се наложи като една от любимките на зрителите и даде сериозна заявка за успешна кариера на фолк певица, въпреки че не достигна до финала на шоуто.

Добрият старт обаче не е за подценяване, защото чаровницата получи първото по-значимо признание - "Откритие на десетилетието", на концерт в зала 1 на НДК по случай Международния ден на ромите, пише Signal.bg

Роксана пя на една сцена с ромския славей Софи Маринова и още звезди като Амет, Сашо Роман и невероятния Иво Папазов - Ибряма.

В разгара на лятото, заедно със своята половинка и голяма любов, Роксана си даде почивка и замина за един месец на остров Крит.

Младата фолк надежда не пропусна да направи шопинг из бутиците на острова и добави към гардероба си няколко стилни тоалета, парфюми, също така си донесе уникални сувенири, които да ú напомнят за екзотиката на острова и хубавата ваканция.

Певицата вече е в България и е заредена с нови сили и хъс да покорява върховете на фолка. В момента тя работи усилено върху нова песен, с която смята да атакува класациите. Парчето е авторско и е дело на композитора Спас Лазаров и поетесата Лора Димитрова.

Изненадата за феновете е, че песента е дуетна. Роксана издава, че дуетът ú ще бъде с много известна личност, която засега ще запази в тайна. Парчето е бързо и в ритъм, който ще накара и най-меланхоличните да затанцуват.

Вече има интересни идеи и за клипа, в който Роксана обещава да е стилна, провокативна и секси. До края на октомври проектът трябва да е готов.