Роксана разкри в "Открит микрофон", че вече има покана за концерта по повод рождения ден на телевизия "Планета", който ще се състои на 1 декември.

Певицата сподели, че ще се представи на голямата сцена с микс от няколко песни, но не издаде на кои заглавия е заложила, пише signal.bg.

Актуалната фолк звезда на "Пайнер" вече подготвя и нови парчета. Сред тях и песен на композитора Велислав Драганински, текстът към която е дело на сестрата на Джена - Борислава.

Днес изпълнителката сподели във фейсбук профила си, че песента е записана: "Щастлива съм да ви споделя, че само преди броени минути записах чисто нова песен. Песента си има и име, но на този етап ще го запазя в тайна. Парчето е супер модерно и страшно въздействащо, а хитмейкарът Велислав Драганински, чието дело е този музикален шедьовър, го определя като един от хитовете на зимата, което може само да ме радва" - казва Роксана и допълва още:

"Песента записах в ултра модерното студио на Човека глас, който обичам с цялото си сърце, а именно моя приятел и колега Тони Стораро. Оценката на Стораро за музикалната композиция беше: 6, 6, 6. Дано ми е на кадем и всички наши очаквания да се оправдаят. Предстои заснемане на видеоклип и през ноември, малко преди рождения ден на телевизия "Планета" да е на бял свят".

Певицата разкри, че има желание да заложи на изцяло нов екип и по отношение на видеото. Този път тя е решила да се довери на режисьора Людмил Иларионов - Люси.