Няколко звездни семейства ще отворят домовете си за зрителите във втория сезон на риалити формата „Смени Жената”, който тръгва от 28 февруари и ще се излъчва всяка сряда от 21 ч. Те ще експериментират, като разменят съпругите си с напълно непознати хора с коренно различен начин на живот за една седмица.

Фолк певицата Роксана, която изгря в „Гласът на България” и „Шоуто на Слави”, ще остави двамата си любими мъже - съпруга си Александър и 6-месечния си син, за да заживее в дома на бивш наемник във Френския легион. Роксана ще замени динамичното си всекидневие на непрекъснато пътуване между домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, за да заживее живота на домакиня в София, която въпреки че говори пет езика, загърбва кариера в Япония заради съпруга си.


Риалити звездата Никита Джонсън също ще се включи в драматичната и забавна размяна на съпруги в новия сезон на „Смени жената“. Нейното предизвикателство ще бъде да замени за седмица градския живот в Швеция с типично за българското село всекидневие и от собственик на студио за красота да участва в семейния фермерски бизнес.

Много драматизъм и емоции очакват зрителите в епизода на социалния сблъсък между скандалната двойка Ангела и Чочо, които наскоро станаха известни с това, че се разхождат като доминант и жена на каишка, и силно вярващи евангелисти с две деца, съобщават от btv.bg.