Певицата Роксана разкрива, че е щастлива, че и тази година й предстоят многобройни срещи с почитателите, както в страната, така и в чужбина.

През изминалата година Роксана бе желан гост в различни точки по света, а още началото на 2016-та тя постави с концерт в Брюксел, където градусът на емоциите бе изключително висок, а спомените ще останат задълго в сърцата на всички. Роксана споделя, че да пее в чужбина за нея е едно различно изживяване, тъй като публиката там е по-емоционална, вероятно защото е заредена с една допълнителна емоция от срещата с българските изпълнители и хитовете им.

Звездата на телевизия “Планета” допълва, че се радва, че тези позитивни емоции ще продължат и в следващите месеци, защото й предстоят пътувания до Белгия, Холандия и Великобритания. Преди това обаче, тя смята да зарадва публиката с премиерата на новия си проект, на който реализира видеоклип преди ден. Роксана призна, че е нетърпелива да го представи, защото заедно с екипа са успяли да заснемат уникални кадри.

Източник и сн.: Planeta.tv