Роксана изказа своето възхищение от талантливата Крисия Тодорова, която ще представя България в международния песенен конкурс "Детска Евровизия".

Фолк звездата поздрави малката Крисия и сподели пред феновете си в социалната мрежа:

"Искам да поздравя едно изключително талантливо дете, което спечели любовта на цяла България. Талант, глас и една ангелска усмивка, която лично мен ме кара да се чувствам горда българка или накратко казано - Крисия Тодорова".



Изпълнителката на "Пайнер" припомни, че самата тя е станала известна от телевизионно състезание и подчерта:

"Аз като певица тръгнала от риалити формат знам, че стартът е най-важен от всичко. Изключителна първа песен, изключителен аранжимент, страшно въздействащ клип и не мога да не отбележа това, че текстът към песента е уникален. Според мен този текст ни кара да бъдем по-добри и да се замислим за бъдещето на България. Никога не съм скромничила в изказванията си за г-н Трифонов и Ку-Ку Бенд и този път няма да го направя - надминахте себе си с тази песен".



Роксана се обърна към малките таланти, на които е гласувано голямо доверие за представянето на страната ни в музикалния конкурс, пише signal.bg.

"Успех на Junior Eurovision 2014 с пожелание за победа и първа награда за малката Крисия, Хасан и Ибрахим - три малки, големи таланта, в чиито успех съм убедена. На добър час, дечица, България е с вас" - написа тя.