Истински скандал се разразил зад кулисите на музикалното шоу “Гласът на България” след финала му.

Вместо да спечели всенародната любимка Роксана, първото място грабна Стелияна Христова и победата й предизвика взрив от недоволство сред отпадналите участници, пише “Всеки ден", цитира blitz.bg.

Роксана отпадна от надпреварата още в началото на вечерта с тримата си колеги Тодор, Стелияна и Игор в битка за първото място.

Ромката, която бе от отбора на Ивана, едва не припаднала, след като чула името си от устата на водещата Вики и трябвало да слезе от сцената. Хора от екипа на предаването едва успели да я свестят зад кулисите.

“Циганка съм, затова не ме иска и е нагласил нещата”, проплакала ромската перла, имайки предвид Слави Трифонов.

Факт е, че тя не за първи път се опитва да пробие в музикално риалити, продуцирано от Дългия. Тя се яви и в шоуто “Стани поп фолк звезда”, където стигна доста напред, но в крайна сметка беше отстранена. Тогава Слави каза, че ромският й говор се усеща дори в песните й и затова не пее чисто.

Колкото и да е недоволна Роксана и да има съмнения обаче, договорът й със Слави е железен и тя няма право нито да се оплаква, нито да се отказва от бъдещо сътрудничество с Дългия. В противен случай дължи огромни неустойки на фирмата му.

Вижте фотогалерия:

Снимки: Bulphoto