Фолк певицата Роксана заяви, че отношенията й са Денислав, който участва в последното й видео са само и единствено професионални.

Певицата се изумява от писанията, че между двамата прехвръкнали искри по време на снимките.

Роксана определя българина като добър и милостив човек.

„Във всяко стадо има мърша. Злобните хора ни дават повече стимул“, споделя певицата.

Тя се похвали, че семейният й живот върви много добре.

„Ние направихме една голяма сватба, а всичко си е по старому. Аз съм от 10 години с този човек. Нищо не се е променило след сватбата“, допълни още тя.

Изпълнителката призна, че е човек, който силно вярва в съдбата.

"Ако на мен ми е писано да се разделя с този човек, ще се разделя. Ако ми е писано да живея с него, ще живея. Насила хубост не става. Ако спра да го обичам няма да живея повече с него“, разсъждава Роксана, пише blife.bg.

Обичаната певица казва, че има приятелки във фолк средите. „Възможно е приятелство в поп фолка. Аз съм си отворила сърцето за хората. Родила съм се без завист и злоба, за което благодаря на родителите ми“, призна Роксана.

Певицата винаги ще помни неща казани от колегата й Тони Стораро, които често споделя пред близки и приятели. „Добрите изпълнители, тези на които Господ им е дал, не завиждат“, цитира думите на Стораро.

Мария Петрова от „Пайнер“ е най–близката приятелка на Роксана, с която често си споделят и помагат. Певицата не крие, че уважава всяка една своя колежка и винаги ги изслушва за нещата, които ги тревожат. „Искам доброто да се намира винаги около мен“, признава Роксана.

Хитовата изпълнителка вярва, че съдбата на всеки човек е предопределена и нещата са написани предварително.

„Исках бързо да се случват нещата. На 12 години реших, че трябва да работя и започнах да пея.15 годишна станах майка и така загубих детството си“, връща се назад Роксана.

Тя споделя, че е била черната овца в семейството. „Братята ми бяха отличници, послушни, а аз побойника и лошото момиче. Майка ми се срамуваше като ходеше на родителските срещи“, спомня си през смях звездата.

По-късно Роксана спира да учи и се отдава само на пеенето, за което днес съжалява. Певицата призна, че обмисля да завърши образованието си и дори е разговаряла с бившите си учители в родния й град Кнежа.

„На този етап обаче ми е трудно, защото много пътувам", споделя фолк дивата, която смята, че уроците в в живота ни учат докато сме живи.