В навечерието на Великденските празници Роксана представи най-новия си сингъл, озаглавен “Хиляда пъти”.

В него специално участие има и Румен Борилов, а видеоклипът, чиято премиера бе в Planeta Official в YouTube, предизвика истински бум в мрежата. За три дни от премиерата си лентата бе гледана над 700 000 пъти, а коментарите на меломаните донесоха много радост и удовлетворение за Роксана.

Певицата е щастлива, че феновете са оценили високо работата на целия екип и призна, че “Хиляда пъти” дава заявка да се превърне в един от най-големите й хитове.

“Изключителни благодарности, мили мои, че нашата любима песен “Хиляда пъти” се превръща и във вашата такава и то със страшна сила. Благодарим ви от сърце”, написа изпълнителката в официалната си страница във Facebook.

Роксана отправи благодарност и към всички професионалисти, взели участие в създаването на проекта – на композитора Мартин Биолчев, за музиката и аранжимента, на Румен Борилов за текста и на Радослав Георгиев – режисьор и сценарист на видеоклипа. За красивата визия на певицата се погрижиха Борислав Соколов – Бони /грим/, Емилио Стефано /коса/ и Ива Атанасова /стил/.