Роксана е окрилена от любов и се радва на нежната подкрепа на своя любим Александър.

Двамата влюбени ще стават родители, а за изпълнителката на музикална компания “Пайнер” това ще е втора рожба. За романтиката, любовта и радостното очакване Роксана разговаря с водещата Петя Костуркова в новия брой на предаването “Звездно”.

Певицата разкрива, че е в четвъртия месец и всички в нейното семейство са много щастливи. В самата нея се борят различни чувства, но с всеки изминал ден свиква все повече с промяната:

“Каквото и да говорим, след 15 години отново ставам майка и в мен се блъскат всякакви чувства, странно ми е, направо ми е ново. Първият път съм била дете, сега приемам майчинството като зряла жена.”



Роксана споделя, че кара лека бременност, похапва си всичко и не смята да спира с концертните си изяви почти до края:

“Ако си остана в къщи, ще изпадна в депресия. Отсъствието от сцената ще ми се отрази много зле, защото аз винаги съм казвала, че ако спра да пея, ще полудея. Не знам как ще се чувствам в последните месеци, но ако съм добре, ще си пея. Подкрепям избора на Емилия, която роди и почти веднага се върна към сцената”, допълва още Роксана.

Певицата разказва в “Звездно”, че за бебето ще се грижи свекървата, която е прекрасна. Всички в семейството ще се включат, с каквото могат. Относно пола на бебето, почти 90 процента е сигурно, че ще е момче. За името Роксана няма колебание, че ако е момче, ще е Александър, а ако е момиче - ще се казва Александра. Големият син на певицата е изключително щастлив и се вълнува, колкото и бъдещите родители. Чака с нетърпение новия член на семейството и обещава, че много ще помага.

Плановете на Роксана и Александър за сватбеното им тържество, предвид деликатното състояние на певицата, не остават променени. Двамата са планирали сватбата им да се състои на 27 юли и в момента са в трескава подготовка. Александър дори е измислил модела на булчинската рокля на своята прекрасна годеница. В “Звездно” Роксана с вълнение си припомня и момента, в който нейният любим е коленичил да й поиска ръката с годежен пръстен, както повелява традицията:



“Той ми го подари в момент, в който въобще не съм очаквала. Беше много романтично. Аз по принцип много трудно се изненадвам, но този път наистина се шокирах. Загубих ума и дума, и не знаех какво да кажа пред толкова много хора. Бяхме на мое участие, на едно сватбено тържество”, споделя Роксана.

Двамата с Александър не са планирали нищо специално за 14 февруари, но ще бъдат заедно и ще празнуват своята любов.