Ролинг Стоунс поканиха Адел да пее с тях в Хайд Парк това лято. Рокаджиите сър Мик Джагър, Кийт Ричардс, Рони Ууд и Чарли Уотс искат да откъснат певицата от грижите й за осеммесечния й син Анджело Джеймс и я поканиха да се присъедини към тях за концертите им в Хайд Парк на 6 и 13 юли.

"Стоунс биха искали да вземат Адел със себе си. Това би бил голям удар дори за тях, защото тя малко се уедини след раждането на сина си Анджело Джеймс", разкри запознат източник.

"Тя е името, което искат да обявят като техен специален гост, а поканата им би трябвало да е достатъчно специална, за да я върне на сцената. За момента тя е 50 на 50, но Мик е убеден, че може да успее да я убеди. Те искат концертите в Хайд Парк да заемат централно място в турнето им и появата й би ги направила наистина специални", допълни източникът.

Стоунс, които поканиха Шерил Кроу на концерта си в Чикаго в петък, планират сътрудничество и с Лейди Гага, Палома Фейт и Флорънс Уелч за концертите си в Лондон.

"Групата смята, че жените изпълнителки са прекрасно допълнение към Мик, откакто Флорънс Уелч се присъедини към тях на сцената в лондонската О2 Арена миналата година за песента Gimme Shelter.

"Гага, Палома и Фло биха се справили добре с концертите в Хайд Парк, но Адел е голямата награда това лято", разкри източникът пред таблоида "Сън", пише БГНЕС.