Вторият син на Виктория и Дейвид Бекъм предизвика неистов възторг в публичното пространство с новото си амплоа. 18-годишният Ромео изгря за първи път на корицата на италианското списания Vogue. А чаровната фотосесия е доказателство, че младият мъж се справя превъзходно с ролята си на фотомодел.

"Толкова съм горд с теб", написа баща му към споделената на профила си в Инстаграм снимка на корицата на списанието. Ромео не за първи път застава пред професионалния фотообектив. Преди няколко години младежът участва в друга кампания, представяща новата колекция на голям моден бранд. Докато най-големият син в семейство Бекъм - Бруклин, разочарова много от феновете на футбола, заявявайки, че няма да става футболист, редпочитайки фотографията, много от тях все още възлагат големите си надежди на Ромео.

Действително той продължава да се занимава усилено със спорт и да тренира редовно футбол и към ден днешен. Не е тайна, че любимият спорт на британците е и голямата страст на единствената дъщеря на семейство Бекъм. 9-годишната Харпър неведнъж е показвала завидни умения на футболния терен, а гордият татко не е пропускал и миг да се похвали с това.