Мис България 2010 Ромина Андонова е решила да предприеме сериозна стъпка в своята любовна връзка и след Нова Година се мести при гаджето си - полузащитника на Левски Дарко Тасевски.

Според Blife македонският национал току-що е приключил с обзавеждането на новия си апартамент в "Бояна" и вече чака да го сподели със своята изгора. Влюбените гълъбчета засега не замислят сватба, защото не искат да бързат.

Тасевски разказва, че отначало много се дразнел когато се разбрало, че неговата половинка е Ромина. Той не искал това да става публично достояние, защото още не бил запознал красавицата със семейството си в Македония.

Миската и футболиста обче ще делят общо легло едва до февруари другата година, защото след празниците Тасевски ще кара двумесечни подготвителни лагери.


Наскоро Ромина сподели в интервю, че Дарко е нейният идеал за мъж. "Сего се познаваме от преди да сложа короната. Достатъчно време, за да го преценя. Неговото отношение по никакъв начин не се е променило, след като спечелих титлата. Той е много различен от останалите футболисти, особено като гледам какво се случваи с някои. Затова казвам "браво" на моя приятел. Той не се стреми към подобни медийни изяви. Не иска името му да се свързва с жени а само с играта. Все пак там е най-добър. И с това ме е спечелил. Имаме си вяра един на друг", заяви пред "Стандарт" Андонова.

На нея й харесват най-много момчета с тънко чувство за хумор, каквото притежава Дарко. "Държа той да знае какво искам, а не аз да му го казвам. Да не казвам "Гушни ме", "Целуни ме", а той да го прави, защото го усеща. Най-големите проблеми между половете идват от това, че жените имат очаквания, за които мъжете няма как да знаят. Наясно съм, че няма човек, който да знае какво искам, но пък съм намерила такъв, който го усеща. Явно не е невъзможно. Мъжът трябва и да е мъжкар, но в истинския смисъл на думата - да не е някаква пошла любов, която само да се коментира из медиите. А разбирането, че си мъжкар, когато си бил с много жени, за мен е фалш. Би трябвало да си мъжкар, когато си бил с малко жени, но стойностни."