Ромина Андонова е бременна в шестия месец, а коремчето й още почти не личи. Мис България е качила само 6 кг и сега е 59 кг, научаваме от в. "24 часа".

Но всички дрехи още й стават, без някои от по-вталените й чифтове дънки. Тя обаче няма да купува нови за бременността си, а ще носи тениските на любимия си мъж - македонеца от "Левски" Дарко Тасевски. Екипите си футболистът ще отстъпи, но само до август, когато е терминът на хубавата Ромина.

Книгите със съвети за отглеждане на деца засега Андонова е оставила настрана. В момента тя заляга повече над учебниците по физика и химия. В много напреднала бременност тя ще се яви на общо 10 изпита, сред които хистология и ембриология през юни. Ромина учи задочно биология в Софийския университет.

Ремонтът и обзавеждането на детската стая двамата отлагат за последния момент - през юли, когато ще е минала и изпитната сесия.

Дарко и Ромина са заедно от 2 години, когато се запознават в столично заведение. Само няколко месеца след това заживяват в собствен апартамент.