Носителката на титлата „Мис България 2010" Ромина Андонова чака второ бебе от половинката си - футболиста Дарко Тасевски.

Щастливата двойка е в Израел, където плътно до тях е дъщеричката им Дария, която се появи на бял свят през август миналата година, пише pik.bg. Първо от модната агенция на Ромина потвърдиха щастливото събитие. В последствие и Миската призна, че очаква второ дете.

"Да, бременна съм и двамата с Дарко сме изключително щастливи от този факт", не скри вълнението си брюнетката.

"Засега не знаем пола на бебето, тъй като съм едва в третия месец."

Въпреки че първото й дете - малката Дария, се появи на бял свят в Израел, където в момента живее семейството на Ромина, тя е категорична, че вторият й наследник ще се роди в България. Щастливото събитие ще се случи през май догодина.

Красавицата не скри, че не кара лека бременност и е благодарна на съпруга си Дарко, че й помага много в грижите за дъщеричката им. Таткото с готовност води всяка сутрин на детска градина малкото си момиченце и оставя Ромина да си почива.

Въпреки, че не е е ясно какъв ще е полът на бебето, близки до звездното семейство споделиха, че двамата мечтаят за син, който да наследи татко си.

Малката Дария пък е изключително фотогенично дете и нищо чудно да тръгне по стъпките на известната си майка. Хубавицата проходи през септември и вече е неудържима. По всяка вероятност на Ромина ще й е нужна помощта на детегледачка или на някоя от бабите, тъй като ще й бъде трудно да тича по малката в напреднала бременност.

Андонова е едва на 25 г., но се справя изключително добре със задълженията си на майка и съпруга. Припомняме, че двамата с Дарко вдигнаха сватба без много шум в Скопие, а кумове им бяха бившият съотборник на футболиста в Левски Владимир Гаджев и съпругата му Лили.