Популярната светска двойка засечена да обикаля магазините в търсене на годежен пръстен.

Макар все още да не са обявили планове за сватба, по всичко личи, че можем скоро да чуем за това. Мис България 2010 Ромина Андонова и гаджето й, футболистът Дарко Тасевски, са засечени да обикалят из столичните бижутерийни магазини, разкрива bliasak.bg.

Репортери забелязали двамата влюбени, докато се разхождали из един от столичните молове. Вместо обиколка на магазините обаче, Дарко и Ромина се насочили към бижутерски магазин в комплекса. Очевидци разказват, че двамата доста внимателно разгледали витрините с пръстени, преди да си тръгнат. Мнозина си задават въпроса дали скоро няма да чуем, че и те са решили да затвърдят дългогодишната си връзка с годежен пръстен.

Чаровната брюнетка, която е известна не само с титлата си на кралица на красотата, често е изненадвала светските хроникьори с нестандартните си прояви. След като продава сладолед в столична сладкарница за благотворителна инициатива, Ромина реши да отглежда за кратко насекоми в дома си.

Интегрирането им в домашни условия, обаче не се оказа някоя ексцентрична прищявка от страна на Андонова, а част от изследване за учебно задание. И както изглежда дори и то не е успяло да разколебае Дарко Тасевски в чувствата му към нея, щом оглежда годежни пръстени.