"С Дарко сме на Малдивите до утре, (2 декември, б.а.), - каза Ромина Тасевска за Lifestyle.bg.

"Нещо като меден месец ни е, защото след сватбата още не сме били сами. Всъщност откакто се е родила Дария. А и аз не съм бременна (шегува се, б.а)... Решихме с Дарко, че имаме нужда от четири дни".

Прекрасната Ромина, която изглежда превъзходно, призна, че майка й им дошла на гости в Тайланд и те със съпруга й се възползвали - хем тя да се грижи за децата им, хем те да се усамотят.

"Имах нужда да съм се наспала, за да изпия сутрешното си кафе, както и да не бързам или да правя още куп други неща - не скри Ромина. - И си откраднахме 4 дни... Щастлива съм, че колкото и време да сме заедно с Дарко, отново всеки ден си изкарваме чудесно!"



Да припомним, че става въпрос за цели 4 години, през които "Мис България 2010" и футболистът са семейство. От тогава до днес двамата станаха родители на три деца - Дария, Давид и Антонио.

Дария, която е родена през 2012 г. в Израел, където татко й играеше за "Ирони", е кръстена на него. Давид се появи на бял свят през 2014-а в Тайланд и също е взел първата буква от името на Дарко.

А третото им дете Антонио е със съвсем различно име, но също е родено в Банкок, където семейството живее последните години, заради ангажименти на футболиста.

Изумително е, че миската, макар родила три деца едно след друго, продължава да изкушава с тяло на модел. И с поведение на човек...