Ромина Тасевска, "Мис България" 2010, живее от няколко години със семейството си в някои от най-напрегнатите точки на света.

Сега футболната съпруга е в Тайланд с трите си деца, където нейният Дарко все още е част от местния "Супханбури".

"Животът в Тайланд не е лесен - там разчиташ единствено на себе си. Идеята за ваканция в слънчевата страна с палми и басейни на всеки ъгъл е помрачена, когато близките ти са далеч", сподели Ромина в "Характери" по Bulgaria on air.

В Банкок се раждат и двете им момчета - Давид и Антонио. В Банкок обаче обществената ситуация е напрегната. Семейството е на косъм от няколко атентата. Ромина разказва, че бомба е избухнала в един от най-посещаваните храмове в район с повече чужденци, отколкото с местни хора. Драмата се е случила на улица, през която Ромина и семейството й често минават.

Красавицата обаче има опит в екстремни ситуации. Тя живя две години в Израел отново заради работата на съпруга си. При това - замина бременна в осмия месец с дъщеря си Дария.

"Когато се преместих в Израел, вече започваха да се чуват бомбите и чести ниски прелитания на самолетите. Но хората там реагираха спокойно. Всяка къща има бункер в задната си част - стая без прозорци, оборудвана с храна и вода", споделя Ромина.