Николета Лозанова върти гореща секс афера с Кристиано Роналдо и сексуалните им отношения през декември са били само началото на една страстна връзка, научи Всеки ден.

Именно заради новата си изгора всеки уикенд водещата на "Папараци" лети до Мадрид, за да се насити на поредния футболист в живота си, този път от световна класа обаче, издават близки до брюнетката.

Бившата съпруга на Валери Божинов се е запознала с играча на испанския гранд Реал Мадрид през декември 2015 г. и това е било началото на една гореща връзка. Николета е успяла да вкара в леглото си Кристиано стана ясно преди 2 месеца, след като плеймейтката се е похвали в тесен кръг, че е в афера с един от най-желаните мъже на планетата.

*сн.: Getty Images/Guliver

Тя не очаквала, че от срещите им ще излезе нещо повече от секс, но очевидно ритнитопковецът си е паднал по нашенката и дава мило и драго, за да я вижда все по-често.

Кристиано лично изпращал самолетни билети на Николета по линията София-Мадрид, като местата винаги били в бизнескласа. На летището в Мадрид Лозанова била посрещана от очакваща я лимузина, която директно я водела към футболната ѝ тръпка.

В събота сутринта пък очевидно задоволена от изминалата нощ, НиЛо написа романтичен статус, че е влюбена, но не уточни в кого.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук