Голмайсторът на „Реал” (Мадрид) Кристиано Роналдо ще бъде специален гост на италианското предаване „Имаш поща“, съобщиха испанските медии.

След загубата от германския първенец „Борусия” (Д) с 1:2 в група D на Шампионската лига португалският нападател веднага отлетял за Италия.

27-годишният Кристиано трябвало да вземе участие в предаването още в седмицата преди „Ел класико”, но тогава контузия му попречила да замине за Апенините.

Не е ясно какво точно се е случило в предаването, което ще се излъчи на 27 ноември.

По принцип обаче „Имаш поща” се слави с мелодраматичните си сюжети, така че сигурно и историята на футболиста не е лишена от емоции, смятат познавачите на шоуто.

Докато Роналдо заснемаше предаването пък, гаджето му Ирина Шейк отново се позабавлява по женски.

Руският супермодел пусна нова снимка на личната си страница в социалната мрежа "Фейсбук" от парти, където купонясва със своята приятелка Мила Йовович. "Беше забавно парти с моята приятелка Мила", сподели синеоката хубавица.

Тя отново събра мъжките погледи със сива блестяща рокля, която беше избрала за вечерта.

Големият противник на Роналдо – Лионел Меси, пък се впусна в ново предизвикателство. Нападателят на „Барселона” организира конкурс с цел да намери дизайнер на обувките си.

"Футболистът се изразява чрез краката си. Затова е важно да се чувстваме уникални и специални с обувките, които носим. Бих искал да видя дизайнерските предложения на всички мои фенове и да избера печелившите бутонки", коментира звездата на „Барса” и Аржентина.