№1 в снукъра се оказа, че е истински впечатлен от българските жени, които не му излизат от главата.

Световният шампион, който ни посети благодарение на Black Ram Snooker Show се зарича, че вече търси родна дама, за която да се ожени. Клюкари в спортните среди дори коментират, че Рони вече е наел агенти, които да му търсят подходяща булка.

опита от нощния живот в столицата и остана без дъх от родните красавици. Звездата заедно с целият си екип се весели в известен нощен клуб в центъра на София. Посещението му в дискотеката не остана незабелязано от присъстващите дами, които бързо се наредиха в индианска нишка, за да се снимат за спомен със своя любимец. За съжаление единствено три от тях имаха шанса да се докоснат до звездата и дори да получат автограф.

Според мълвата, на Рони дори не му се прибирало вкъщи, толкова много останал впечатлен от балканските ритми, че дори поискал диск с темпераментната музика. В по-късните часове към ВИП-сепарето му се отправил и оркестърът на заведението, който поздравил англичанина с актуални парчета. Истински фурор обаче предизвикал балетът, който танцувал за специалния гост кръшни ориенталски танци.

Рони О`Съливан си тръгна зареден от България и сподели, че ще се върне отново. Благодарение на Black Ram София стана свидетел на страхотен мач, който се превърна в истинско шоу.

Спортната звезда на изпроводяк сподели, че когато си пристигне в Лондон, първото нещо, което ще направи е да си вземе билети за Олимпиадата в английската столица. Извън снукъра, освен по леката атлетика, той е запален и по футболни мачове, а когато е на стадиона вика за отбора на “Барселона”.