„Емануела е пич, просто имаше нещастието да попадне в капана на Миглена, която изпадна в тотална изолация и за да не говори сама пред камерите трябваше да привлече някой към себе си.” - това обясни в лайв чат във Фейсбук Роро Кавалджиев.

Той категорично отрече трансфера си в лагера на Жоро Торнев и Ути, които повеодха война срещу поп-фолка във „Вип брадър”.

„Ретроградно е да отричаш тази музика, аз нямам нищо против. С приятели като се съберем слушаме определени песни, като „Вертолета” на Фики Стораро и „20 лева” на Емануела. Вие виждате едно скарване, което при нас беше почти на шега, но не виждате как се прегръщаме след 10 минути и забравяме за случката. Прал съм сутиените на Емануела, тя пък ми готвеше мусака. Леглото, на което спяхме с Деси, бе мястото, на което се събирахме да си говорим. Като излезе тя ми е обещала, че ще ми дойде на гости, за да изпее „20 лева”, а аз ще отида на нейно участие.”, сподели с усмивка тв водещият.

След престоя си в шоуто той е категоричен, че ще прекарва по-малко време в работа и повече с любовта, кучетата и семейството си. Негов фаворит за победата е Ирина Тенчева.

Геймърът отрече тя да е манипулатор и доминантна фигура сред съквартирантите.

„В желанието си да помогне тя наистина твърде много се грижеше за нас, но това в никакъв случай не е лошо, хора. Тя е майка на три деца, върти домакинство, и в къщата продължи с тази роля. Тя готвеше, чистеше тоалетната – заравяше ръце в канала там, където никой друг не смееше да пипне. Ирина е изключително верен и добър приятел, тя има смелостта да заяви открито позицията си, докато други само шушнеха под одеялта си.”, категоричен е Роро.