Любовна мъка дълги години не дава мира на тв водещия Роро. Участникът във „ВИП Брадър“ все още страда по голямата си любов. Тя не носи женско име, а се казва Миро, пише столичен ежедневник. Любимият на Роро работи като пиар, а тяхната любов е като турски сериал. Двамата се познават още от тийнейджър, а след това работят заедно в музикалната телевизия ММ. Роро и синеокият красавец Миро са дълги години заедно и живеят в съседство в столичния квартал „Лагера“.

Двамата на няколко пъти се разделят и събират, ревнуват се един друг и изпадат в тежки депресии, когато не са заедно. След десетина години на любовни драми Роро и Миро все пак се разделят окончателно, като в основата на крайното решение е приятелят на сина на Вили Кавалджиев.

Въпреки, че самият той не разкрива публично своята сексуалност, близки приятели и роднини са наясно, че водещият никога не си е падал по жени. „Той харесва предимно млади момчета, атлетични и красиви“, разказват запознати с любовните трепети на Роро.

Според феновете на „ВИП Брадър“ водещия е хвърлил око на милионера Борислав, но няма никакъв успех там. „Първо има доста желаещи за сърцето на Боби, второ той е истински мъж и няма как да стане, интересно е обаче, как Роро го гледа влюбено“, коментират почитатели на риалити интригите.