Американските звезди Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън се носят на крилете на любовта. Актьорите, които се превърнаха във всеобщи любимци на зрителите като Рос и Рейчъл от прочутия комедиен сериал „Приятели“, са вече двойка. Новината съобщиха приближени до тях източници на изданието Closer Online.

“След специалния епизод стана ясно, че носталгията по тези времена е подновила искрата помежду им и химията, която те винаги се опитваха да заровят, е все още там. Започнаха да си разменят съобщения веднага след края на снимките и миналия месец Дейвид долетя от Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей“, съобщава неназованият близък.

По думите му поне на няколко от срещите актьорите са останали именно в къщата на Анистън, където тя приготвяла романтични вечери. Двамата харесвали да прекарват време заедно, да си говорят и да се смеят. Анистън и Шуимър били засичани и да пият вино, докато химията между тях била все така силна. Двамата актьори все още не са проговорили официално за връзката си. Въпреки това според Independent, които цитират представители на Шуимър, информацията на източника е невярна.

За първи път за чувствата си един към друг екранните Рос и Рейчъл проговориха в специалния епизод на „Приятели“, който бе излъчен в края на месец май тази година. Тогава Дейвид Шуимър разкри, че много е харесвал Анистън още в началото на снимките на сериала, чието излъчване стартира през 1994 г.

„В някакъв момент и двамата си падахме един по друг. Но бяхме като два разминаващи се кораба, защото все един от двама ни беше във връзка и така и не прекрачихме тази линия. Уважихме я“, коментира екранният Рос. Анистън потвърди, че чувствата им са били споделени, като дори намигна, че смятала, че ще е жалко, ако героите им в „Приятели“ се целунат преди тях самите.