„Ирена, не си отивай, още те обичам! Не ме оставяй в най-трудния за мен момент! Пак ще сме заедно, пак ще се обичаме, пак ще сме щастливи..."

Такива редове, запечатани в пощенски плик, е получила миналата седмица бившата моделка Ирена Милянкова от все още законния си благоверен Росен Чолов, който е в ареста по обвинения за сводничество.

Ъндърграунд босът пратил писмото, когато получил в пандиза документите за развод, подписани от майката на четирите му деца и адвокатите й, пише „Всеки ден".



Милянкова и Чолов не живеят заедно от години и въпреки всякакви опити да спасят брака си, докато той чака окончателна присъда по второто си дело за сводничество, което бе заведено миналата година от Специализираната прокуратура.

Милянкова пък от тогава не ще и да чуе за него, тъй като заради всичките му престъпления едва не остана на улицата с децата си заради запорирането и отнемането на цялото им имущество от ресорната комисия.

Ззвездата от сериала „Под прикритие" има връзка от няколко месеца с 29-годишния бизнесмен Никола, с когото по наша информация вече живее заедно. Не е ясно дали в новото любовно гнездо на многодетната майка се е намерило място и за наследниците на Чолов, или малчуганите са поверени на баби и дядовци. По наша информация Милянкова е поискала развод по взаимно съгласие.

В случай че Чолов се съгласи, макар че й прати прочувственото писмо с молба да остане с него, до няколко месеца синеоката хубавица ще се озове в графа „разведена" и ще може спокойно да се отдаде на напълно законни ласки с новия си любим.

Мафиотът с широк като гардероб гръб обаче надали ще позволи да загуби жената на живота си толкова лесно. Ключов момент в съдебния спор и решението е и кой да получи правата за децата, като вероятно Чолов не може да претендира за такива предвид криминалното си досие, разясниха юристи.

Въпреки това той ще заведе иск за попечителство поне върху 2 от хлапетата, макар да не се е грижил за тях от 2012 г., когато за пръв път бе закопчан с белезници по обвинение за трафик на жени, убедени са вещи по такива граждански дела адвокати.

„Чолов няма да даде развод лесно. Той още не може да повярва, че е загубил всичко - свободата си, парите си, контактите си, а сега и жена си. Ще се хване като удавник за сламка за Ирена и няма да допусне тя да си тръгне лесно от живота му", казват хора, които го познават добре.

Те сериозно се притесняват в миг на отчаяние и озлобление Росен да не посегне на бившата си законна половинка.

„Той е наистина опасен човек, способен на жестокост. Може да се очаква всичко от него", коментират стари кримки. В модните среди усилено се говори за не една и две манекенки, пребити собственоръчно от Чолата.