Депутатът от Български демократичен център Росен Петров и приятелката му Карина Видолова отричат упоритите слухове, че са се разделили.

„Няма нищо такова, заедно сме с Карина. Не живеем заедно, но се виждаме всеки ден”, категоричен е Росен пред списание LOVE style.

Те дори вече мислят за сватба.

„ Все още не съм получавала годежен пръстен, но сме обсъждали идеята за сватба. Дата обаче не сме уточнявали”, издаде пред списанието Карина.

Бившият тв водещ и любимата му са заедно от две години. Заради нея Росен отново се върна във фитнес залата и започна да тренира бокс, като успя да свали цели 12 килограма.

*Росен в залата

Двамата имат 20-годишна разлика в годините, но това не било проблем в техните взаимоотношения, тъй като Карина е интелигентно момиче, с което може да се говори по всякакви теми.

*Росен и Карина

Припомняме, че според слуховете 23-годишната Карина се скъсвала да посещава столичните чалготеки и често е забелязвана да флиртува с фолк певеца Константин. "Тя е много амбициозна и е готова на всичко, за да стане известна и да си уреди живота. Не иска да работи, а мъжът й да я гледа'', коментирали приближени до изявяващата се като журналистка в светски сайт девойка. Именно Росен е уредил позицията на възлюбената си, която обаче вместо да му се отблагодари, уж го зарязала заради по-млад и по-богат мъж. Друг пикантен слух пък носи, че Карина обичала да оковава 44-годишният Росен в белезници с розово пухче, които дори показала пред приятелки.

*Карина купонясва с Константин