Водещият на „Нека говорят" Росен Петров най-накрая влезе във форма.

Журналистът за кратко се бе превърнал в същински двойник на Любо Нейков по размери, но от няколко седмици пак е в старите си килограми.

Според запознати, причина за това били не само новите положителни емоции в живота на гологлавеца, който напълно бил преживял любовните си разочарования, но и американски хапчета за вталяване, които си купил от интернет сайт.

В края на миналата година Росен изненадващо започна да дебелее без никаква мярка. Водещият изтри последните почти 10 години усилени тренировки с безконтролно похапване и никакво движение. Така неусетно телевизионерът удари 120 кила и заприлича на планина от мазнини. Петров се превръщаше в чудовище от сланина буквално пред очите на клетия зрител - всяка следваща неделя той бе още по-дебел от предната, а публиката очакваше някоя вечер да изгрухти, вместо да проговори.

Малко след това стана ясна и причината за рязкото напълняване на журналиста. Оказа се, че неговата любима - танцьорката Зарина го е сменила с по-богат и привлекателен мъж. Подтиснат от любовното разочарование, Росен Петров се оставил на инерцията и бързо заличил постигнатите с толкова труд и пот спортни резултати.

От няколко месеца обаче около водещия на „Нека говорят" има нова пикантна новина. Той вече е прежалил бившата си и е щастливо обвързан с 23-годишна студентка по телекомуникации от НБУ. Госпожицата се казва Карина и двамата дори вече направиха своя публичен дебют като двойка. Фаталната красавица е от Шумен.

Покрай новата си страст Роско решил, че не може да изглежда като запуснат чичко и се върнал в залата. За кратко успял да стопи 12 килограма от теглото си, но трябва да махне поне още 4, за да стигне до предишната си форма. На помощ дошли и американски чудодейни хапчета за вталяване, които му били препоръчани от приятели.

Единственият проблем с тях бил, че при спирането им човек трябва да започне активно да спортува и да забрави за старите си хранителни навици, иначе рискува да върне килограмите, умножени по две.