Хитовата дискотека PlayHouse в Студентския град бе разтърсена във вторник вечер от зрелищен кастинг.

Звездно жури се беше нагърбило с тежката задача да определи участниците в полуфиналната вечер на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011” от общо 74 кандидати.

Членове на журито бяха “Мис Плейбой” Светлана Василева, “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова, “Мисис България 2007” Екатерина Дунева, Ели Василева, журналист от вестник “Уикенд”, Иван Колев, депутат от ГЕРБ, спортния агент Георги Градев, Тихомир Веселинов - представител на най-големия български тематичен сайт за покер - Igrach.com, Христо Христов - председател на Съвета на директорите на Дарик уеб, Иво Цанев - управител на дискотека PlayHouse, Митко Марков - официален хореограф на “Мис и Мистър УНСС 2011” и футболиста Даниел Златков - известен като българския Кристиано Роналдо.



Даниел Златков

За втора поредна година най-красивите студенти в УНСС ще бъдат избрани от жури и чрез свободно SMS гласуване.

Според тазгодишния регламент на събитието, организирано за седми път от най-стария български студентски съвет - Студентския съвет при УНСС до полуфинала на шоуто на 12 април в аула “Максима” на УНСС бяха допуснати по 12 души в двете категории.

Съгласно същия регламент 4-те момичета и 4-те момчета, които получиха най-много гласове от гласуването с SMS на кратък номер 1915 за всички мобилни оператори, ще участват в полуфинала.

Заедно с това по 8 участници, съответно в категорията “Мис УНСС” и “Мистър УНСС”, бяха определени от авторитетното жури.

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са TV 7, Sportal.bg, Blife, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg, а събитието се провежда с подкрепата на дискотека PlayHouse, покер сайтът Igrach.com, клуб Night Flight и Bar Flight.

Официалният Интернет сайт на “Мис и Мистър УНСС” е: www.beauty.unwe-sc.org и в него се съдържа пълната информация за кандидатите и историята на “Мис и Мистър УНСС”.

снимки: Ивайло Пеев