Една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" Росица Иванова даде повод за подозрения дали не е минала под венчилото тайно. Съмненията дойдоха от снимка, която публикува в Инстаграм, а на нея от части се вижда, че носи бяла рокля, която много наподобява именно на шикозен тоалет за менделсон. Обстановката пък е изискан ресторант, където би могло да се състои такова събитие.

Надали обаче Иванова е вдигала сватба без шумотевица, защото ако разгледате профила и обстойно, ще забележите, че тя обича често да публикува снимки от модни ревюта, на които е била булка. Вероятно това са намеци и към нейния човек да се сети да  й предложи брак, шушукат в средите.

От години подопечената на Жени Калканджиева, старателно крие личния си живот. Това, което със сигурност може да се каже е, че мъжа до нея определено е доста заможен, угаждащ на всичките й прищявки. Припомняме ви, че един от последните рождени дни на Роси беше доста бурен и звезден, а гвоздеят на празника й беше Миро Костадинов от дует "Каризма", като това беше само една малка част от екстрите на купона.