Позабравената певица Росица Кирилова, макар и на стари години, най-сетне ще хване мъжкото око.

Изпълнителката на „Мила кукло Барби“ си е сложила силикон в бюста на завидните 52-години. Любимката на децата от соца е предприела и други разкрасителни интервенции, за да върне стрелките на часовника назад, пише ежедневник.

Именно мъжът й и нейн мениджър Георги Начев дал идеята Росица, наричана майтапчийски в светските среди БезЦица Кирилова, да си напомпа гърдите.



През последната една-две години текстописецът едва успявал да уреди певчески ангажименти, които да запълват свободното време на Роси. От време на време все пак Кирилова получавала покани за изяви на палубите на корабите, пътуващи за круизни пътешествия из скандинавските страни.

Местните богаташи много харесвали светлия и бледичък външен вид на Кирилова, която в интерес на истината остарява бавно и годините не й личат. Защо чак сега обаче е решила да помпа гръд, не е ясно. Докато хитовете й звучаха от тв и радиоефира навремето, Росица беше еталон за естествен външен вид и скромност.

Запознати коментират, че сега, с новия си бюст, Кирилова спокойно може да конкурира и най-маститите чалга диви. Тя си напомпала всяка гърда с по 360 кубика силиконово богатство. Така Роси определено привличала доста повече вниманието, докато държала микрофона на корабите между Стокхолм и Хелзинки, дестинацията, на която тя обикновено се изявява.

Освен пищен бюст, певицата вече се радва и на подмладено лице, на което не личи и една бръчка. Солидното количество ботокс във физиономията на изпълнителката е махнало поне 10 години от ЕГН-то на бившата тв водеща. Навремето тя имаше свое предаване по БНТ „За животните с любов“.

И сега, когато не пее, Роси Кирилова отдава цялото си свободно време на голямата популация кучета и котки, които отглежда в двора на голямата си софийска къща.