Последната метреса на милиардера Иван Зографски - скандалната пиянка Росица Новева, отново изправи на нокти богаташката фамилия. Скандалната любовница на топ хотелиера, която го резилеше из цяла София с безумията си и алкохолните изцепки, се сблъска челно с двамата му синове, които не я допуснали до гроба на мъртвия крал на сиренето и шоколада в Берлин.

Зографски издъхна малко преди да навърши 100 през 2007-а, а след смъртта му лекето Роси продължи да го излага, като в тв ефира редовно редеше в нетрезво състояние сълзливи спомени от съвместното й съжителство с един от най-големите богаташи в света. Сега големият наследник на хотелиера - Илия, който стопанисва хотел в Испания, и малкият - Кирил, наследил столичния „Кемпински", категорично забранили на Росица да припарва до гроба на баща им.

Самата луда старлетка, която мечтаеше за блестящи балове и звездни роли в киното, след куп изпитания живее в САЩ с нашенски тираджия, който обаче не можел да задоволи претенциите на Роси към разкоша и разточителството. Свикналата на префинените и кавалерски обноски на покойния милиардер авантюристка се дразнела от примитивната любов на гаджето си и затова предприела тур към Берлин, та да поплаче на гроба на мъртвия си покровител. „Стар беше, но беше перфектен джентълмен. Пред него всички ми изглеждат като недодялани селяни", тръшкала се кюстендилската мома.

Презрението на фамилията обаче било демонстрирано бързо и с хладна учтивост. Кирил накратко, макар и в телефонен разговор, забранил на Росица да се доближава до семейната гробница и да разговаря с когото и да било от династия Зографски. Истериите на Роси, която отправила молба да купи емблематичния стар кадилак на хотелиера, била отмината с мрачно мълчание от аристократите, които били наясно, че след това ще бъде продаден. Роси била позорно изгонена от един от елитните семейни хотели в Берлин, където опитала да нахлуе с надеждата да успее да изпроси нещо от арийците.

Макар че живя с Иван Зографски няколко години и наистина успя да го омае с лудата си глава, след смъртта му Новева наследи само няколко бални рокли, изкара 3-4 скъпи курса по английски и една екскурзия в Китай. Това, че не успя да прилапа нищо от лъвското имане на тузарската фамилия, направо я съсипа и затова се отдаде на чашката, разказаха запознати с драмата на Новева, пише ''Всеки ден''.