С много хубава българска музика и незабравими моменти ще бъде запомнен пролетния фолклорен концерт на Росица Пейчева и Николай Славеев в английската столица – Лондон.

Двамата изпълнители отпътуваха този уикенд за Великобритания по покана на Бисер Бозов, който също е родом от Родопите. Още със стъпването на английска земя Роси и Ники бяха посрещнати много топло от домакините, като не пропуснаха да направят и кратка разходка в Лондон. Вечерта обаче е моментът, който за дълго ще остане в сърцата на всички, защото звездите на “Пайнер” се раздадоха от сърце за гостите.



“Концертът бе много емоционален. Пях от цялото си сърце и душа, а любовта, с която ни дари публиката бе толкова истинска и силна, че не може да се опише с думи”, сподели след концерта Роси Пейчева.

В музикалния празник се включи и танцов клуб “Танцувай с нас”, което допълни още повече патриотичното настроение, което властваше цяла вечер. В края на срещата всички си обещаха съвсем скоро отново да се съберат, за да изживеят още прекрасни мигове.

Източник и сн.: Planeta.tv