Роузи Хънтингтън-Уайтли качи кадър по бански в социалната мрежа Instagram и изуми всички с невероятна фигура само шест месеца след раждането. Красавицата даде живот на момченце в края на юни и днес гордата мама изглежда така сякаш никога не е била бременна. Със стройна фигура и стегнат корем, тя е истинска наслада за очите.

Как блондинката е успяла толкова бързо да възвърне вида си отпреди раждането си не е ясно, но мнозина предполагат, че може да е чрез диетата на доктор Нигма Талиб, която Роузи призна, че спазва преди време.

Хранителният режим е доста ограничаващ и самата моделка го определи като брутален.

"Наскоро реших да опитам диета, изработена от доктор Нигма Талиб – натуропат, която вярва, че щастието и хубавата кожа се обуславят от това, която ядем. Тя казва: „Ако искаш да следваш моя режим, трябва да се откажеш изцяло от захарта, глутена, алкохола и млечните продукти“. Няма какво да ви лъжа – това е брутално трудно за мен, огромно предизвикателство. Правя го вече от 6 седмици и се чувствам фантастично. Разбира се, не е нещо, което бих правила до края на живота си, но ме направи толкова по-претенциозна към храната. Ще си призная – от време на време си позволявам чаша вино и сирене, но напоследък се замислям толкова много за храненето и се чувствам толкова добре в момента, че ми се иска максимално дълго да продължа с тази диета. В момента се занимавам и с още една новост – този път в начина, по който тренирам. Включих медитация в края на всяка тренировка и трябва да съм честна с вас – страхотно е!", призна тогава Хънтингтън-Уайтли.

Освен секси снимката по бански, която Роузи качи, се появиха и папарашки кадри от фотосесия на топмодела. Лично според нас фигурата на красавицата е перфектна за жена, родила преди шест месеца, но истината е, че мнозина онлайн потребители разкритикуваха визията на известната дама и заявиха, че тя определено не е във форма. Интересно ни е да разберем вие на какво мнение сте.

Източник: Woman.bg