На 25-годишна възраст за повечето хора като манекенката Роузи Хънтингтън-Уайтли светът до голяма степен е в краката им и създаването на семейство е все още твърде далечна перспектива.

Но в интервю за британското издание на сп. "Ел", за което красавицата засне и фотосесия, тя разкрива, че в момента обмисля сериозно да започне семеен живот с дългогодишния си приятел Джейсън Стейтъм.

"Винаги се виждам като работеща жена, но определено майчинството ще бъде голяма част от мен", сподели манекенката и звезда от филма "Трансформърс: Тъмната страна на луната".

*Джейсън и Роузи

Освен че разкрива най-съкровените си лични амбиции, Роузи говори също така колко й е било трудно да осъществи професионалните си стремежи. Макар в момента да е лице на световно известни модни къщи като Бърбъри, Прада и др., манекенката разказва за трудностите си да направи пробив и да успее в модната игра.

Но въпреки всички разочарования, тя била сигурна, че възходите ще дойдат заради позитивното си отношение към намирането на работа.

"Това беше моята съдба и аз нямах намерение да се отказвам от нея, само защото някакви хора ми създаваха трудности. Това продължава да е моето отношение и в момента", сподели Роузи, пише БГНЕС.

Вижте снимките на Роузи за Elle:

Вижте фотогалерия:

Роузи Хънтингтън-Уайтли за сп. Elle UK, септември 2012