Тази година "Мис Плеймейт" ще е неповторим и пъстър. Сред претендентките са първият транссексуален участник в конкурса, медицинска сестра, студентки, танцьорки, емигрантка и разбира се – нашумялата кандидат-кметица от Момин проход. HotNews ще представи всяка от претендентките, като днес е ред на Ева Славова (31г.). Ако тя е вашето момиче, можете да я подкрепите онлайн с гласа си ТУК.

Ева няма да остане незабелязана, където и да отиде, защото в природата и е да се откроява. Ако днес я познавате по розовата коса, утре не знаете, с какво ще ви изненада. Родена е в Разград, но от дете е в София. Тя има голяма 9-годишна дъщеря и е завършила италианска филология. От години работи като професионален танцьор, но вече мисли, какво ще прави, когато приключи с танците – каквото и да е, със сигурност ще е артистично и ще включва сцена.

Цял живот е спортувала – баскетбол, тенис на корт, и дори печели трето място в регионално състезание по плуване. Умее да рисува и дори шие. Ева е абсолютен талант, нали?!