Румен Луканов и Ралица са поредната двойка, която напусна Dancing Stars, само две седмици преди финала.

"Искам да благодаря на всички, които са гласували за нас, не е било напразно. Вече мога да танцувам ча-ча-ча", емоционално заяви Румен пред изправената на крака в залата публика.

Румен и Ралица първи от застрашените двойки излязоха на сцената тази вечер. Мистър "Сделка или не" заяви, че прави всичко по силите си в танците, но е наясно, че няма как да задмине звезди като Стела, Елен или Део, пишат от "Блясък".

"Той е уникален. Румен е реален човек и хората го виждат", заяви Иво Танев. "Той извървя много дълъг път и аз съм много горда с него", допълни Жасмина. "Благодаря на всички, които гласуваха досега за нас", каза на свой ред Луканов.

След него на сцената се появиха Петко и Яна, които получиха ниска оценка в понеделник и критика от Сърменов. "Той пак се изказа неподготвен. То си личи, че няма значение как ще си изтанцуваме танца, той има нещо лично към мен", заяви бизнесменът. "Ние сме набедени за двойка, която дори и добре да се справя, получава ниски оценки."

Петко Димитров разкри, че навремето подобно нещо му се е случило и в училище - знаел уроците, но не му пишели шестици. След като го преместили в друго даскало бил оценяван подобаващо и завършил с почти отличен успех.

Последни на сцената излязоха двойката, която за първи път се оказа на елиминации - тази на Стела и Наско. В понеделник стана ясно, че не са малко двойките, които не ги харесват.

След като на елиминациите те представиха танца си, Илиана Раева се изяви в защита на каскадьорката като заяви, че тя има голямо самочувствие, защото може да покорява всяка една държава. "Аз дойдох тук, за да танцувам за българите и ако ще ме оценявате, гледайте танците ни. Аз не съм тук за интриги", заяви Стела.