Тв водещият на сваленото от ефир "Сделка или не" Румен Луканов се провали в бизнеса си с вино и пица на парче, видя HotNews. Той държеше повече от година и половина бар за алкохолни напитки "Румен точка уайн" в топ центъра на София на ул. "Алабин". След като видя, че обекта му е трудно да се самоиздържа от вина, отвори и тезгях за пица на парче.

От няколко дни телевизионера обаче е затворил и двете. Цялата конструкция на заведението му е разрушена, скъпата мебелна облицовка е изнесена от обекта, който е в очакване на следващ наемател. 

Румен Луканов се разведе

Ето така изглежда в момента бара на тв водещия.

Припомняме ви, че бизнесмена Луканов имаше и магазин за вино в друга част на София (на бул. Патриарх Евтимий"), но и той не просъществува дълго. Притиснат от липса на клиенти и солидни задължения, телевизионера бе принуден да го затвори през април тази година. "Затворих го заради липса на клиенти. С тези ремонти заради метрото хората отвикнаха да минават по булеварда и няма смисъл да правя разходи. Още повече че другите ми два магазина са наблизо и всеки желаещ може да мине оттам", обясняваше преди време Луканов. Очевидно обаче и другите му обекти са застрашени и ето на вече затвори втория от тях. Макар и да твърдеше, че бизнеса там е вървял безпроблемно.

Виненият бар на "Алабин" уж вървеше, но изведнъж затвори кепенците.

Отчетите на фирмата, стопанисваща обектите, показва тъжна картина. Според последния си финансов отчет дружеството е декларирало загуби за над 150 бона. Отделно от това има и задължения за 184 000 лева. Солидно на минус е и виненият бар на Луканов, държан от друга негова фирма.