Румен Луканов наистина слиза от екран.

Новината вече е официално потвърдена. От 1 февруари неговото предаване „Сделка или не" ще бъде заменено в ефира на Нова от друго шоу. Това е добре забравеното „Семейни войни", което се излъчваше преди десетина години и сега се връща на екран.

Луканов не страда от промяната, защото именно той е продуцент на новото предаване. То представлява състезание между отбори, участниците в които имат семейни връзки помежду си. Всички те трябва да отговарят на въпроси, които преди това за зададени на 100 души. Трябва да познаят отговорите, които са давани най-често, разкрива Всеки ден.

Предишният водещ беше нисичкият Дидо Манчев, а новият се казва Цветомир Иванов и беше представен лично от Луканов. Шоуто ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа - точно в часовия пояс на „Сделка или не". „Време ми е за пенсия, да я карам по-лекичо", шегува се Луканов, който признава, че ежедневното водене на предаване е доста изтощителна дейност.

От Нова ТВ обявиха вчера, че пускат още едно ново предаване от февруари - „Шеф под прикритие". Това е риалити, което досега не е излъчвано в страната. В него мениджъри ще работят на най-ниското ниво в компаниите си, за да видят дали могат да се справят с изискванията.

Източник: slava.bg, сн. Фейсбук