Красота, сексапил, провокативност. Това са само част от думите, с които можем да определим новия проект на Румина, хвалят я пиарите й. Изпълнителката от каталога на Ара Мюзик представи клипа към най-новата си песен „Мноо яко“ в ефира на ФЕН ТВ и в YouTube канала FEN TV.

За пореден път певицата демонстрира своя стил, а именно всеки неин проект да бъде различен от предишния. Видеото е снимано в студио, а Румина залага на неустоим черно-бял стайлинг, който няма да остави нито един мъж равонодушен. Музиката на песента е танцувална, а текстът е купонджийски, изключително подходящ за предстоящите празници.

„Айде компанията, давай да се трошиме, айде компанията, давай да забиваме, айде компанията, давай да се клатиме…“, пее изпълнителката в песента, с което призовава всички да се включат във веселбата.

„Тази песен е моят подарък към феновете за коледните и новогодишни празници. Обичам винаги да представям нещо различно и този път не изневерих на стила си. Предишните ми клипове бяха снимани на открито, за това сега заложих на студийната среда. Освен това, за разлика от предишните ми песни, текстът не акцентира на любовта, а на купона. Надявам се почитателите ми да харесат парчето.“, споделя Румина.