Смелчаци от цяла България показват пред публика дали са им здрави нервите, като „пият” шотове с червеи и похапват хлебарки.

Това е част от БГ варианта на известното по света шоу „Страх”, което този път се провежда в дискотеки, а водещ е Наско Михайлов. Мениджъри са Румънеца и Енчев, които показаха, че слуховете за фалита им са силно преувеличени.

Първото шоу „Страх” беше в клуб „Кибо” в Бургас. Минава се през три кръга. В първия се избират пет момчета от гостите в заведението, които за отскок трябва да “изпият” по пет шота с червеи. След като приключат с “коктейлите”, участниците танцуват на три песни – ретро, рап и попфолк.

Публиката в заведението, в ролята на жури, определя тримата танцьори, които продължават напред. Вторият кръг е само за жени, които също трябва да минат през изпитанието с “коктейлите”. След това дамите се състезават на дансинга в стиловете латино, R&B и попфолк. Трите най-добре танцуващи дами продължават.

Следват изпитанията по двойки. Докато кършат снага под звуците на еротични парчета, финалистите започват да се хранят взаимно с ларви и червеи. Отново публиката влиза в ролята на жури и следи не само как участниците танцуват, но и как се справят с „вечерята си”. Само една двойка остава на финала. Има и „десерт” за финалистите. Лично водещият Наско го сервира - две петсантиметрови кафяви хлебарки – на двойката финалист. Ако мъжът и жената ги схрускат, без да им мигне окото, си тръгват от клуба с 500 лева. Тази седмица „Страх” ще сервира коктейли с червеи в клуб “Шок” в Хасково.