Рап дуото Румънеца и Енчев ще поднесат своята поредна изненада за феновете, като открият свой собствен клуб. Момчетата отварят нощен клуб в Бургас с култoвото име DA CLUB.

Официалното откриване ще се състои на 11 Октомври 2012г. /четвъртък/ от 22:00ч и се очертава, като едно от най-колоритните събития за града.

Румънеца и Енчев са подготвили уникално парти за своите ВИП гости, които се пазят в тайна на този етап, както и специална изненада на морска тематика, скрита в интериора на клуба.

''Отдавна имаме идея за собствен нощен клуб, където да си купонясваме с приятели. Най-готиното е, че напук на кризата, успяхме да сбъднем още една наша мечта. DA CLUB е част от най-новия и модерен парти център в Бургас – FREE DANCE CENTER и в стилово отношение ще залага на хип-хоп, ретро, bg и най-вече комерсиална  музика. Не случайно сме избрали и мотото на клуба ''DA CLUB - От приятели за приятели''. За откриването на клуба подготвяме грандиозно и супер луксозно парти, на което ще съберем наши приятели и честно казано вече нямаме търпение'', споделя развълнувано Енчев.

''Едно от уникалните за клуба неща е, че DJ-ите ще пускат видеоклипове. Ще срещнем бургазлии с едни от най-големите имена. Естествено, това че отваряме наше собствено заведение по никакъв начин няма да попречи на предстоящите ни нови музикални проекти. В момента работим по нов сингъл, отново с международно участие, като този път ще е колаборация не с една, а с две международни звезди. Това, което мога да кажа от сега е, че парчето е страхотно и същевременно доста различно от всичко, което сме правили до момента. Би трябвало да успеем да го представим пред нашите фенове до края на месец октомври, но на този етап не бих искал да се ангажирам с конкретна дата, тъй като има още малко детайли за доизпипване. Ако успеем да го финализираме до 11 октомври, ще е супер. Тъкмо на официалното откриване на клуба да направим и премиера на най-новия ни сингъл'' допълва Румънеца, цитира bliasak.bg.

Откриването на DA CLUB, Бургас е на 11 Октомври 2012г от 22:00ч. Клубът се намира на адрес: Бургас, комплекс Лазур, до бл. 14 Free Dance Center.