Родният дует, които наскоро издадоха, че са записали общо парче с три международни рап звезди, сбъднаха мечтата си и направиха общ концерт със своя идол Coolio.

Преди няколко дни Румънеца и Енчев направиха страхотно шоу в Букурещ заедно със звездата от 90-те Coolio.

Нашенците представиха на почитателите на хип-хопа в северната ни съседка своите хитове, а в края на участието си изпълниха на живо и новия си общ проект с Coolio, Haddaway и Goast - Miss You. Така накараха над 1000 души да запеят заедно с тях и да поискат още музика от тях, пише blife.bg.

"Покрай работата по проекта Miss You поддържахме доста интензивна комуникация с Coolio и Goast и когато от клуба разбраха, че имаме готов съвместен сингъл, нещата просто се случиха. За съжаление само Haddaway не успя да се включи, но в бъдеще сме планирали и такъв концерт", категорични е Енчев.

Последното си участие дуото подготвяло повече от месец, защото трябвало да направят изцяло клубни версии на английски език на най-известните си песни. На репетициите заедно с Coolio дори изпълнили цялата Hit'm High и тогава всъщност с изненада открили, че техният кумир бил забравил част от текстовете на другите артисти (B-Real, Method Man, LL Cool J, Busta Rhymes).

"Да пеем с Енчев Gangsta's Paradise заедно с Coolio е един от тези моменти, които ще запомним за цял живот. Това определено е успех за нас двамата в нашата вече 15-годишна музикална кариера", добавя Румънеца.